Νέα Ειδήσεις - Αυτοδιοικητικά, δήμοι, περιφέρειες, υπουργείο εσωτερικών,υπουργεία,δημοτικά έργα,δράσεις δήμων,εσπα,ταξίδια,πολιτιστικά,πολιτισμός,ενημέρωση,περιβάλλον,υγεία,ειδήσεις,Showbiz,οτα,λαϊκές αγορές,γειτονιές,πολιτικοί,πρόσωπα,συνεντεύξεις,κοινωνικά,αμεα,περίεργα
Search
Close this search box.
Ιανουάριο του 2024 ο επόμενος Κύκλος Κινητικότητας στο Δημόσιο (Εγκύκλιος)

Ιανουάριο του 2024 ο επόμενος Κύκλος Κινητικότητας στο Δημόσιο (Εγκύκλιος)

Μοιραστείτε την ανάρτηση:

Σύμφωνα με εγκύκλιο του ΥΠΕΣ, ο επόμενος κύκλος κινητικότητας θα εκκινήσει τον Ιανουάριο του 2024. Όπως αναφέρεται στο σχετικό έγγραφο, ταυτόχρονα, το ίδιο διάστημα, -Ιανουάριο 2024-, βάσει των προβλεπόμενων στις κείμενες διατάξεις διαδικασιών, θα πραγματοποιηθεί κάθε απαιτούμενη περαιτέρω ενέργεια, ιδίως συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής Κινητικότητας, για την ολοκλήρωση των μετατάξεων των υπαλλήλων στον κλάδο ΠΕ Επιτελικών Στελεχών.

Ακόμη σύμφωνα με την με  αριθμ. 26/31.10.2023 Πράξη του Υπουργικού Συμβουλίου, με την οποία εγκρίθηκε ο ετήσιος προγραμματισμός προσλήψεων έτους 2024, οι θέσεις που δεν εγκρίθηκαν, αποδεσμεύτηκαν στην εφαρμογή του Μητρώου Ανθρώπινου Δυναμικού του Ελληνικού Δημοσίου, οπότε και αμέσως με την έναρξη του Α΄ κύκλου Κινητικότητας 2024 εντός του Ιανουαρίου, οι Υπηρεσίες θα είναι σε θέση να συμπεριλάβουν και αυτές, εφόσον απαιτείται, στα αιτήματά τους για την κάλυψή τους μέσω του Ενιαίου Συστήματος Κινητικότητας.

Τα Υπουργεία παρακαλούνται να κοινοποιήσουν την παρούσα εγκύκλιο στα Ν.Π.Δ.Δ. και Ν.Π.Ι.Δ. που εποπτεύουν και να λάβουν γνώση όλοι οι υπάλληλοι.

Οι Αποκεντρωμένες Διοικήσεις παρακαλούνται να κοινοποιήσουν την παρούσα στους ΟΤΑ α’ και β’ βαθμού και να λάβουν γνώση όλοι οι υπάλληλοι.

Για να δείτε την εγκύκλιο του ΥΠΕΣ κάντε κλικ εδώ  

Σχετικά Θέματα

Συμαντικά Θέματα

Προτεινόμενα άρθρα
Δείτε Ακόμη
Scroll to Top

Φόρμα Καταγγελίας