Νέα Ειδήσεις - Αυτοδιοικητικά, δήμοι, περιφέρειες, υπουργείο εσωτερικών,υπουργεία,δημοτικά έργα,δράσεις δήμων,εσπα,ταξίδια,πολιτιστικά,πολιτισμός,ενημέρωση,περιβάλλον,υγεία,ειδήσεις,Showbiz,οτα,λαϊκές αγορές,γειτονιές,πολιτικοί,πρόσωπα,συνεντεύξεις,κοινωνικά,αμεα,περίεργα
Search
Close this search box.
Με την Δήμαρχο Ιλίου συναντήθηκε ο Ειδικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης

Με την Δήμαρχο Ιλίου συναντήθηκε ο Ειδικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης

Μοιραστείτε την ανάρτηση:

Το Δημαρχιακό Μέγαρο Ιλίου «Βασίλειος Κουκουβίνος» επισκέφθηκε την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024 ο Ειδικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής κ. Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος όπου συναντήθηκε με την Δήμαρχο Ιλίου Ανδριάνα Αλεβίζου Κουκουβίνου.

Η συνάντηση, εκτός του εθιμοτυπικού της χαρακτήρα, ήταν και ουσιαστική, καθώς τέθηκαν θέματα, που άπτονται των αρμοδιοτήτων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και ειδικότερα ζητήματα που αφορούν στον Δήμο Ιλίου, ενώ ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, τους Αντιδημάρχους και τους Εντεταλμένους Δημοτικούς Συμβούλους.

Η Δήμαρχος Ιλίου, αφού ευχαρίστησε τον Ειδικό Γραμματέα για την επίσκεψή του στον Δήμο Ιλίου, τόνισε πως προσβλέπει σε μια αγαστή και παραγωγική συνεργασία, με κύριο στόχο το δημόσιο συμφέρον, προς όφελος των πολιτών του Ιλίου.

Σχετικά Θέματα

Συμαντικά Θέματα

Προτεινόμενα άρθρα
Δείτε Ακόμη
Scroll to Top

Φόρμα Καταγγελίας