Νέα Ειδήσεις - Αυτοδιοικητικά, δήμοι, περιφέρειες, υπουργείο εσωτερικών,υπουργεία,δημοτικά έργα,δράσεις δήμων,εσπα,ταξίδια,πολιτιστικά,πολιτισμός,ενημέρωση,περιβάλλον,υγεία,ειδήσεις,Showbiz,οτα,λαϊκές αγορές,γειτονιές,πολιτικοί,πρόσωπα,συνεντεύξεις,κοινωνικά,αμεα,περίεργα

21 Απριλίου, 2024 07:16

Search
Close this search box.

Συνάντηση της Δημάρχου Ιλίου Ανδριάνας Αλεβίζου-Κουκουβίνου με το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Ιλίου

Μοιραστείτε την ανάρτηση:

Με το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Ιλίου συναντήθηκε η Δήμαρχος κ. Ανδριάνα Αλεβίζου-Κουκουβίνου στο πλαίσιο των επαφών της με τοπικούς φορείς.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ θερμό κλίμα και υπήρξε μια παραγωγική συζήτηση για όλα τα θέματα που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο. Εξέφρασε την ισχυρή βούληση της νέας δημοτικής αρχής να στηριχτούν οι μικρές και οικογενειακές επιχειρήσεις που αποτελούν πλειοψηφία στο Δήμο Ιλίου.

Όπως τόνισε “είναι το μεγάλο και κρίσιμο κοινό στοίχημα μας. Να γίνει ξανά το Ίλιον ένας ισχυρός εμπορικός πόλος. Δεν είναι μια εύκολη υπόθεση και δεν αποτελεί μια μονοσήμαντη προσπάθεια. Απαιτεί συνέργειες, διάθεση διεκδίκησης και γνώση να διερευνήσουμε όλα τα πιθανά χρηματοδοτικά εργαλεία και βέβαια να κάνουμε το Ίλιον ξανά επισκέψιμο πόλο έλξης για όλη την Αττική. Αυτό είναι το όραμα και ο στόχος μας”.

Σχετικά Θέματα

Σημαντικά θέματα που πρέπει να δεις

Ιδέες και Προτάσεις!

Προτεινόμενα άρθρα
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Δείτε Ακόμη
Scroll to Top

Φόρμα Καταγγελίας