Νέα Ειδήσεις - Αυτοδιοικητικά, δήμοι, περιφέρειες, υπουργείο εσωτερικών,υπουργεία,δημοτικά έργα,δράσεις δήμων,εσπα,ταξίδια,πολιτιστικά,πολιτισμός,ενημέρωση,περιβάλλον,υγεία,ειδήσεις,Showbiz,οτα,λαϊκές αγορές,γειτονιές,πολιτικοί,πρόσωπα,συνεντεύξεις,κοινωνικά,αμεα,περίεργα
Search
Close this search box.
Ελληνικό: Τρέχουν οι εργασίες για το υπερσύγχρονο Αθλητικό Κέντρο - θα αντικαταστήσει το ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά

Ελληνικό: Τρέχουν οι εργασίες για το υπερσύγχρονο Αθλητικό Κέντρο – θα αντικαταστήσει το ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά

Μοιραστείτε την ανάρτηση:

Προχωρούν οι εργασίες του αθλητικού κέντρου στο Ελληνικό

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι κατασκευαστικές εργασίες για το υπερσύγχρονο Αθλητικό Κέντρο στο Ελληνικό, στο πλαίσιο της αστικής ανάπλασης στην περιοχή του πρώην αεροδρομίου από την Lamda Development.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, δημιουργείται ένας κορυφαίος αθλητικός προορισμός, ανοιχτός τόσο σε επισκέπτες, όσο και σε επαγγελματίες αθλητές, που θα προσφέρει μοναδικές στιγμές άσκησης και αναψυχής και θα προάγει την υγεία και την ευημερία.

Η Αθλητική Περιοχή του Ελληνικού θα αντικαταστήσει το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Νεότητας του ‘Αγιου Κοσμά (ΕΑΚΝ) με νέες εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών.

Το νέο κέντρο θα διαθέτει εγκαταστάσεις στίβου, κολύμβησης, ποδοσφαίρου και ενόργανης γυμναστικής, γήπεδο για αθλήματα ρίψεων, αλλά και κλειστό γυμναστήριο, ξενώνες για τη φιλοξενία των αθλητών και ακαδημίες ποδοσφαίρου, μπάσκετ, τένις, beach volley και ενόργανης γυμναστικής.

Δείτε το βίντεο από την εξέλιξη των έργων στο παρακάτω link: https://theellinikon.com.gr/exelixi-ergon/athlitiko-kentro/

Σχετικά Θέματα

Συμαντικά Θέματα

Προτεινόμενα άρθρα
Δείτε Ακόμη
Scroll to Top

Φόρμα Καταγγελίας