Νέα Ειδήσεις - Αυτοδιοικητικά, δήμοι, περιφέρειες, υπουργείο εσωτερικών,υπουργεία,δημοτικά έργα,δράσεις δήμων,εσπα,ταξίδια,πολιτιστικά,πολιτισμός,ενημέρωση,περιβάλλον,υγεία,ειδήσεις,Showbiz,οτα,λαϊκές αγορές,γειτονιές,πολιτικοί,πρόσωπα,συνεντεύξεις,κοινωνικά,αμεα,περίεργα

17 Ιουνίου, 2024 17:56

Search
Close this search box.

Επιταχύνεται η ψηφιοποίηση των υπηρεσιών του Δήμου Βύρωνα και η ένταξή του, στο opengov

Μοιραστείτε την ανάρτηση:

Με απόφαση του δημάρχου Βύρωνα κ. Αλέξη Σωτηρόπουλου ξεκίνησαν οι διαδικασίες ένταξης του Δήμου  Βύρωνα, στην Ενιαία Ψηφιακή Πύλη της Δημόσιας Διοίκησης (opengov), ώστε να μπορούν όλοι οι δημότες να αξιοποιούν τις υπηρεσίες του, όπως έκδοση πιστοποιητικών κλπ, χωρίς να μεταβαίνουν στον δήμο και να ταλαιπωρούνται. Μέχρι σήμερα ο δήμος Βύρωνα ήταν από τους λίγους δήμους που δεν εξυπηρετούσαν τους δημότες μέσω αυτής της πύλης….

——————-

Προχωρά η ένταξη του Δήμου  Βύρωνα, στην Ενιαία Ψηφιακή Πύλη της Δημόσιας Διοίκησης (opengov), με απόφαση του δημάρχου Αλέξη Σωτηρόπουλου, ώστε να μπορούν όλοι οι δημότες να αξιοποιούν τις υπηρεσίες του, όπως έκδοση πιστοποιητικών κλπ, χωρίς να μεταβαίνουν στον δήμο και να ταλαιπωρούνται.

Μετά το έγγραφο που απέστειλε ο δήμαρχος στην Ενιαία Ψηφιακή Πύλη αναμένεται ότι εντός του Φεβρουαρίου θα ενεργοποιηθεί  η σχετική δυνατότητα.

Όπως σημειώνεται στην σχετική ανακοίνωση, ο δήμος Βύρωνα ήταν από τους λίγους δήμους που δεν εξυπηρετούσαν τους δημότες μέσω αυτής της πύλης.

«Μια νέα πιο λειτουργική καθημερινότητα ξεκινά για τους δημότες με την ολοκλήρωση της ένταξης του δήμου μας στο opengov. Τελειώνει η ταλαιπωρία των δημοτών να χάνουν πολύτιμο χρόνο από την καθημερινότητά τους και να ταλαιπωρούνται μεταβαίνοντας στο δήμο για να παραλάβουν ένα πιστοποιητικό»,  δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης και πρόσθεσε ότι: «Προχωράμε στην πλήρη ψηφιοποίηση  των υπηρεσιών του Δήμου μας. Δεν είναι μόνο μια ανάγκη ώστε να συγχρονιστεί επιτέλους ο δήμος μας στις απαιτήσεις της νέας εποχής. Είναι ο αυτονόητος σεβασμός στον δημότη και τις ανάγκες του».

Σχετικά Θέματα

Σημαντικά θέματα που πρέπει να δεις

Ιδέες και Προτάσεις!

Προτεινόμενα άρθρα
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Δείτε Ακόμη
Scroll to Top

Φόρμα Καταγγελίας