Νέα Ειδήσεις - Αυτοδιοικητικά, δήμοι, περιφέρειες, υπουργείο εσωτερικών,υπουργεία,δημοτικά έργα,δράσεις δήμων,εσπα,ταξίδια,πολιτιστικά,πολιτισμός,ενημέρωση,περιβάλλον,υγεία,ειδήσεις,Showbiz,οτα,λαϊκές αγορές,γειτονιές,πολιτικοί,πρόσωπα,συνεντεύξεις,κοινωνικά,αμεα,περίεργα

19 Ιουνίου, 2024 00:08

Search
Close this search box.

Γιώργος Μπεκιάρης: Από 26 Ιανουαρίου δεν είμαι πλέον Πρόεδρος του Οδοιπορικού (επιστολή)

Μοιραστείτε την ανάρτηση:

«Από την 26η Ιανουαρίου 2024 δεν θα είμαι Πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Δήμου Περιστερίου «ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ».

Με επιστολή του στα τοπικά ΜΜΕ, ο αντιδήμαρχος Υγείας του Δήμου Περιστερίου καρδιολόγος Γιώργος Μπεκιάρης, γνωστοποιεί την κοινωνία του Περιστερίου και όχι μόνο, ότι δεν είναι πλέον Πρόεδρος του «Οδοιπορικού», θέση που κατείχε από το 2019, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Αποχωρώ έχοντας ήσυχη την συνείδηση μου και με την «ζυγαριά της αξιολόγησης» να γέρνει εμφανώς προς το μέρος της προσφοράς προς τους άλλους, παρά προς το ίδιον όφελος. Από την καρδιά μου, ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου, για την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους.»

Όλη η Επιστολή του κου Μπεκιάρη

«Από την 26η Ιανουαρίου 2024 δεν θα είμαι Πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Δήμου Περιστερίου «ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ».

Ολοκληρώθηκε ένας υπέροχος και δημιουργικός κύκλος 4ετους θητείας, σε μια θέση ιδιαίτερης ευθύνης, τον οποίο προσπάθησα να υπηρετήσω με απόλυτο σεβασμό στην διαφάνεια, το συμφέρον και τις ανάγκες των συμπολιτών μου.

Συνεργάστηκα τίμια και αρμονικά, με τους άξιους λειτουργούς του ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟΥ, χωρίς μεροληψίες και παραταξιακές διαφορές.

Δημιουργήσαμε μια συμπαγή ΟΜΑΔΑ βασισμένη στην αμοιβαία ειλικρίνεια και την ουσιαστική παραγωγικότητα.

Αποχωρώ έχοντας ήσυχη την συνείδηση μου και με την «ζυγαριά της αξιολόγησης» να γέρνει εμφανώς προς το μέρος της προσφοράς προς τους άλλους, παρά προς το ίδιον όφελος.

Από την καρδιά μου, ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου, για την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον Δήμαρχο μας, τον Ανδρέα τον Παχατουρίδη, για την εκτίμηση και την αναγνώριση του έργου που προσφέρω στον τομέα της Υγείας του Δήμου Περιστερίου.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ

ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ»

Σχετικά Θέματα

Σημαντικά θέματα που πρέπει να δεις

Ιδέες και Προτάσεις!

Προτεινόμενα άρθρα
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Δείτε Ακόμη
Scroll to Top

Φόρμα Καταγγελίας