Νέα Ειδήσεις - Αυτοδιοικητικά, δήμοι, περιφέρειες, υπουργείο εσωτερικών,υπουργεία,δημοτικά έργα,δράσεις δήμων,εσπα,ταξίδια,πολιτιστικά,πολιτισμός,ενημέρωση,περιβάλλον,υγεία,ειδήσεις,Showbiz,οτα,λαϊκές αγορές,γειτονιές,πολιτικοί,πρόσωπα,συνεντεύξεις,κοινωνικά,αμεα,περίεργα

20 Ιουλίου, 2024 12:05

Search
Close this search box.

Τρεις συλλήψεις χρηστών του Facebook, για συκοφαντική δυσφήμηση και ψευδή καταγγελία…

Μοιραστείτε την ανάρτηση:

Διαχειριστής σελίδας Facebook, που λειτουργεί  «αμαδικά» κατηγορείται για συκοφαντική δυσφήμηση και ψευδή καταγγελία

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησαν οι Αρχές, στην Ιαλυσό, καθώς κατηγορούνται για διάδοση ψευδών ειδήσεων.

Σχηματίστηκε δικογραφία, εις βάρος διαχειριστή ομάδας στο facebook, για διάδοση ψευδών ειδήσεων. Ανάρτησαν φωτογραφία με αυτοκίνητο που σύμφωνα με τον διαχειριστή, σταμάτησε δίπλα σε ένα μικρό κορίτσι ο οδηγός του οποίου κατέβηκε και άρχισε να το κυνηγάει.

—————

Συγκεκριμένα, κάτω από τον τίτλο” Κοντεύει το κακό και οι αρμόδιοι είναι παρατηρητές”, υπήρξε ανάρτηση φωτογραφίας αυτοκινήτου, το οποίο σύμφωνα με τον διαχειριστή, σταμάτησε δίπλα σε ένα μικρό κορίτσι, ο οδηγός του οποίου κατέβηκε και άρχισε να το κυνηγάει.

Από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου, υπήρξε διάψευση για την συγκεκριμένη ανάρτηση, η οποία προκαλεί ανησυχία και τρόμο στους πολίτες.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Συνελήφθησαν στη Ρόδο τρεις άνδρες για συκοφαντική δυσφήμηση και ψευδή καταγγελία. Κατηγορούνται για διάδοση ψευδών ειδήσεων…

Οι δράστες διέδιδαν μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης ψευδή αναγγελία σχετικά με απόπειρα αρπαγής ανηλίκου.

Συνελήφθησαν το βράδυ της Δευτέρας στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού, τρεις άνδρες σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για συκοφαντική δυσφήμηση και ψευδή καταγγελία.

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας οι δράστες διέδιδαν μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης ψευδή αναγγελία σχετικά με απόπειρα αρπαγής ανηλίκου από άγνωστο οδηγό οχήματος χρησιμοποιώντας απεικόνιση επιβατικού αυτοκινήτου πολίτη με αποτέλεσμα τη δυσφήμισή του.

Πηγή: dimokratiki.gr

Σχετικά Θέματα

Σημαντικά θέματα που πρέπει να δεις

Ιδέες και Προτάσεις!

Προτεινόμενα άρθρα
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Δείτε Ακόμη
Scroll to Top

Φόρμα Καταγγελίας