Νέα Ειδήσεις - Αυτοδιοικητικά, δήμοι, περιφέρειες, υπουργείο εσωτερικών,υπουργεία,δημοτικά έργα,δράσεις δήμων,εσπα,ταξίδια,πολιτιστικά,πολιτισμός,ενημέρωση,περιβάλλον,υγεία,ειδήσεις,Showbiz,οτα,λαϊκές αγορές,γειτονιές,πολιτικοί,πρόσωπα,συνεντεύξεις,κοινωνικά,αμεα,περίεργα
Search
Close this search box.
Βουλιαγμένη: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 11ος αγώνας δρόμου "Ladies Run"

Βουλιαγμένη: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 11ος αγώνας δρόμου “Ladies Run”

Μοιραστείτε την ανάρτηση:

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 11ος αγώνας δρόμου “Ladies Run” των 5 χλμ την Κυριακή 29 Οκτωβρίου, στο μαγευτικό Λαιμό της Βουλιαγμένης.

Περισσότερες από 1000 γυναίκας έτρεξαν για καλό σκοπό, αφού μέρος των εσόδων δόθηκε στο στο σωματείο “ΔΕΣΜΟΣ” το οποίο δημιουργεί δίκτυα αλληλεγγύης για την ενίσχυση ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Πρωταθλήτριες του στίβου,  καθημερινά κορίτσια, γυναίκες κάθε ηλικίας και φυσικής κατάστασης έτρεξαν στην Αθηναϊκή Ριβιέρα για το 11ο Ladies Run και με τη συμμετοχή τους βοήθησαν ευπαθείς ομάδες γυναικών.

Η Ειρήνη Τσουπάκη (1994) ήταν η γρηγορότερη με 17:57, και ακολούθησαν οι Εμμανουέλα Πλακά (2003) με 19:05 και Ντενίζ Δημάκη (1977) με 19:20.

“Eίναι ο ομορφότερος αγώνας που γίνεται στην πόλη μας και για ακόμη μία φορά ο Δήμος μας γίνεται επίκεντρο μεγάλων αθλητικών εκδηλώσεων οι οποίες έχουν και κοινωνικό πρόσημο” τόνισε ο δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.

Σχετικά Θέματα

Συμαντικά Θέματα

Προτεινόμενα άρθρα
Δείτε Ακόμη
Scroll to Top

Φόρμα Καταγγελίας