Νέα Ειδήσεις - Αυτοδιοικητικά, δήμοι, περιφέρειες, υπουργείο εσωτερικών,υπουργεία,δημοτικά έργα,δράσεις δήμων,εσπα,ταξίδια,πολιτιστικά,πολιτισμός,ενημέρωση,περιβάλλον,υγεία,ειδήσεις,Showbiz,οτα,λαϊκές αγορές,γειτονιές,πολιτικοί,πρόσωπα,συνεντεύξεις,κοινωνικά,αμεα,περίεργα
Search
Close this search box.
Αιγάλεω: Ξεκίνησε η λειτουργία του υπερσύγχρονου Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) στον Ελαιώνα

Αιγάλεω: Ξεκίνησε η λειτουργία του υπερσύγχρονου Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) στον Ελαιώνα

Μοιραστείτε την ανάρτηση:

Ο Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) στην περιοχή του Ελαιώνα ξεκίνησε και επίσημα να λειτουργεί. Πρόκειται για ένα τεράστιο έργο υποδομής που αφορά την καθαριότητα και πραγματοποιήθηκε από τον ΕΔΣΝΑ, τον Δήμο Αθηναίων και τον Δήμο Αιγάλεω. Στους χώρους του ΣΜΑ θα συλλέγονται τα απορρίμματα και στη συνεχεία θα προωθούνται στον ΧΥΤΥ (Χώρος Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτων).

Τα οφέλη από τη λειτουργία του είναι πολλαπλά, καθώς αυτομάτως καθίσταται αποτελεσματικότερη η αποκομιδή των απορριμμάτων στις γειτονιές της πόλης μας και μειώνεται στο μισό ο όγκος των απορριμμάτων που θα καταλήγει στο ΧΥΤΥ της Φυλής, κάτι που συνεπάγεται εξοικονόμηση σημαντικών πόρων.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι και υπερήφανοι, για την ολοκλήρωση ενός τόσο σημαντικού έργου υποδομής, που μας επιτρέπει να διαχειριστούμε αποτελεσματικότερα τα απορρίμματα. Ένα έργο που είναι το αποτέλεσμα της εξαιρετικής συνεργασίας των φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης και αναδεικνύει την προσφορά της στην αναπτυξιακή διαδικασία» υπογράμμισε ο Δήμαρχος Γιάννης Γκίκας.

Σχετικά Θέματα

Συμαντικά Θέματα

Προτεινόμενα άρθρα
Δείτε Ακόμη
Scroll to Top

Φόρμα Καταγγελίας