Νέα Ειδήσεις - Αυτοδιοικητικά, δήμοι, περιφέρειες, υπουργείο εσωτερικών,υπουργεία,δημοτικά έργα,δράσεις δήμων,εσπα,ταξίδια,πολιτιστικά,πολιτισμός,ενημέρωση,περιβάλλον,υγεία,ειδήσεις,Showbiz,οτα,λαϊκές αγορές,γειτονιές,πολιτικοί,πρόσωπα,συνεντεύξεις,κοινωνικά,αμεα,περίεργα

21 Απριλίου, 2024 17:47

Search
Close this search box.

ΚΕΕΕ: Με μεγάλη επιτυχία η ημερίδα της ΟΣΥΕ με την ΚΕΕΕ, με θέμα την αξιολόγηση στη δημόσια διοίκηση

Μοιραστείτε την ανάρτηση:

Πρόεδρος ΚΕΕΕ: «Η εξασφάλιση συνθηκών ομαλής λειτουργίας καθιστά το έργο όλων μας ευκολότερο»

Ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ), κ. Ιωάννης Μασούτης, βρέθηκε στην ημερίδα, την οποία πραγματοποίησε η Ομοσπονδία Συλλόγων Υπαλλήλων Επιμελητηρίων, με την ΚΕΕΕ, με θέμα τη στοχοθεσία και την αξιολόγηση στα Επιμελητήρια. Στο κατάμεστο αμφιθέατρο Ερμής του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών έδωσαν το παρόν στελέχη, υπάλληλοι και μέλη Διοικήσεων των Επιμελητηρίων για να παρακολουθήσουν τις εργασίες της ημερίδας. Από πλευράς πολιτείας, παρέστη η υφυπουργός Εσωτερικών, κ Παρασκευή Χαραλαμπογιάννη, και ο γενικός γραμματέας Εμπορίου, κ. Σωτήρης Αναγνωστόπουλος, καθώς και  υπηρεσιακά στελέχη του Υπουργείου Εσωτερικών.

«Η σαφής οριοθέτηση των διαδικασιών και τα κριτήρια πρόσληψης, η αξιολόγηση των υπαλλήλων και η στοχοθεσία από πλευράς διοικήσεων αποτελούν ζητήματα τα οποία μας απασχολούν. Η εξασφάλιση συνθηκών ομαλής λειτουργίας καθιστά το έργο όλων μας ευκολότερο» ήταν η δήλωση του κ. Μασούτη.  Εκτός από όσους βρέθηκαν στο ΕΒΕΑ με φυσική παρουσία, ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ημερίδα για τη δημόσια διοίκηση, μέσω διαδικτύου, είχαν υπάλληλοι και μέλη των Επιμελητηρίων από όλη τη χώρα. Σε συνέχεια των τοποθετήσεων των ομιλητών, οι συμμετέχοντες έθεσαν ερωτήματα και κατέθεσαν προτάσεις για τη βελτίωση των όρων και των συνθηκών αξιολόγησης και στοχοθεσίας στη δημόσια διοίκηση.

Σχετικά Θέματα

Σημαντικά θέματα που πρέπει να δεις

Ιδέες και Προτάσεις!

Προτεινόμενα άρθρα
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Δείτε Ακόμη
Scroll to Top

Φόρμα Καταγγελίας