Νέα Ειδήσεις - Αυτοδιοικητικά, δήμοι, περιφέρειες, υπουργείο εσωτερικών,υπουργεία,δημοτικά έργα,δράσεις δήμων,εσπα,ταξίδια,πολιτιστικά,πολιτισμός,ενημέρωση,περιβάλλον,υγεία,ειδήσεις,Showbiz,οτα,λαϊκές αγορές,γειτονιές,πολιτικοί,πρόσωπα,συνεντεύξεις,κοινωνικά,αμεα,περίεργα
Search
Close this search box.
Συνάντηση της Δημάρχου Ιλίου με τον Πρόεδρο του Φορέα Διαχείρισης του Μητροπολιτικού Πάρκου Αντώνης Τρίτσης

Συνάντηση της Δημάρχου Ιλίου με τον Πρόεδρο του Φορέα Διαχείρισης του Μητροπολιτικού Πάρκου Αντώνης Τρίτσης

Μοιραστείτε την ανάρτηση:

Παραγωγική συνάντηση εργασίας σε θερμό κλίμα, είχαν η Δήμαρχος Ιλίου κ. Ανδριάνα Αλεβίζου-Κουκουβίνου με τον νεοορισθέντα Πρόεδρο του Φορέα Διαχείρισης του Μητροπολιτικού Πάρκου Αντώνης Τρίτσης κ. Σάκη Κατσούλη. Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου κ. Δημήτρης Κουκουβίνος, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Σταύρος Μπουρδάκης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικού Προγραμματισμού, Διοίκησης και Εξυπηρέτησης του πολίτη κ. Βασίλης Μπρεάνος, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Ενεργού Γήρανσης και Κ.Α.Π.Η. κ. Κυριάκος Μαυρομματάκης.

Η Δήμαρχος Ιλίου καλωσόρισε τον νέο Πρόεδρο, του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του, ενώ εκφράστηκε από την πλευρά του δήμου Ιλίου η βούληση να σταθεί στο πλευρό του Φορέα διαχείρισης.

Στη συνάντηση τέθηκαν από την πλευρά της Δημάρχου όλα τα προβλήματα και οι δυσλειτουργίες που εμποδίζουν την αξιοποίηση του Πάρκου ενώ έγινε και μια πρώτη διερευνητική συζήτηση για τις δυνατότητες και τις προοπτικές αξιοποίησης του.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η Δήμαρχος «για όλους τους δημότες του Ιλίου το Μητροπολιτικό Πάρκο Αντώνης Τρίτσης είναι ταυτοτικής σημασίας και προτεραιότητας. Είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε με την Περιφέρεια να δουλέψουμε ώστε το πάρκο να περάσει σε μια νέα εποχή και να τύχει της αξιοποίησης που αξίζει».

Σχετικά Θέματα

Συμαντικά Θέματα

Προτεινόμενα άρθρα
Δείτε Ακόμη
Scroll to Top

Φόρμα Καταγγελίας