Νέα Ειδήσεις - Αυτοδιοικητικά, δήμοι, περιφέρειες, υπουργείο εσωτερικών,υπουργεία,δημοτικά έργα,δράσεις δήμων,εσπα,ταξίδια,πολιτιστικά,πολιτισμός,ενημέρωση,περιβάλλον,υγεία,ειδήσεις,Showbiz,οτα,λαϊκές αγορές,γειτονιές,πολιτικοί,πρόσωπα,συνεντεύξεις,κοινωνικά,αμεα,περίεργα
Search
Close this search box.
Το Νέο Πρόγραμμα «Υποστήριξης Και Επαγγελματικού Προσανατολισμού» του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας ξεκινά

Το Νέο Πρόγραμμα «Υποστήριξης Και Επαγγελματικού Προσανατολισμού» του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας ξεκινά

Μοιραστείτε την ανάρτηση:

Το νέο Πρόγραμμα «Υποστήριξης και Επαγγελματικού Προσανατολισμού» του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, ξεκινάει τη λειτουργία του.

Το Πρόγραμμα σχεδιάστηκε από την Κοινωφελή Επιχείρηση, με στόχο να βοηθήσει τους νέους του Δήμου μας να παίρνουν αποφάσεις που αφορούν στις εκπαιδευτικές και επαγγελματικές τους επιλογές.

Να τους βοηθήσει να διασαφηνίσουν τα ενδιαφέροντά τους για διάφορους εκπαιδευτικούς τομείς και να συνδέσουν τις πληροφορίες αυτές, με πληροφορίες για συναφή με τους εκπαιδευτικούς αυτούς τομείς, επαγγέλματα.

Υπό την καθοδήγηση ειδικού επαγγελματικού συμβούλου, οι μαθητές και των τριών τάξεων των Λυκείων του Δήμου μας, έχουν για πρώτη φορά τη δυνατότητα να προσδιορίσουν το επίπεδο ενδιαφέροντός τους προς διάφορες επαγγελματικές ομάδες και κατευθύνσεις.

Η χρήση ειδικού πιστοποιημένου εργαλείου αυξάνει την αποτελεσματικότητα της επαγγελματικής συμβουλευτικής και διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στο να βοηθήσει τους μαθητές να κατανοήσουν τη σχέση ανάμεσα στα ενδιαφέροντά τους και στη μελλοντική εκπαιδευτική και επαγγελματική τους επιτυχία.

Για πληροφορίες και δήλωση ενδιαφέροντος καλούμε τους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς μας να απευθυνθούν στα τηλέφωνα της Κοινωφελούς Επιχείρησης: 210 2526255, 210 2514446.

Σχετικά Θέματα

Συμαντικά Θέματα

Προτεινόμενα άρθρα
Δείτε Ακόμη
Scroll to Top

Φόρμα Καταγγελίας