Νέα Ειδήσεις - Αυτοδιοικητικά, δήμοι, περιφέρειες, υπουργείο εσωτερικών,υπουργεία,δημοτικά έργα,δράσεις δήμων,εσπα,ταξίδια,πολιτιστικά,πολιτισμός,ενημέρωση,περιβάλλον,υγεία,ειδήσεις,Showbiz,οτα,λαϊκές αγορές,γειτονιές,πολιτικοί,πρόσωπα,συνεντεύξεις,κοινωνικά,αμεα,περίεργα

30 Μαΐου, 2024 22:21

Athens, GR
22°
Fair
Search
Close this search box.

Το θαύμα της γέννησης στη θάλασσα (βίντεο)

Μοιραστείτε την ανάρτηση:

Πώς γεννιέται μια φάλαινα – Εντυπωσιακό βίντεο του National Geographic

Το National Geographic κατέγραψε μοναδικές εικόνες από τον βυθό της θάλασσας στη Χαβάη, κατά την διάρκεια της γέννησης μίας φάλαινας φυσητήρα.

Στο παρελθόν έχουν καταγραφεί πλάνα από τέτοιες στιγμές, ωστόσο, όπως αναφέρει το Μέσο στην ανάρτησή του, είναι η πρώτη φορά που οι κινηματογραφιστές απαθανατίζουν όλη την διαδικασία, πριν η συγκεκριμένη φάλαινα ξεκινήσει το ταξίδι 5000 μιλίων προς τις περιοχές όπου θα ταϊσει να νεογνά.

Η καταγραφή όλης της διαδικασίας έχει ιδιαίτερη σημασία, καταγράφει το NG, το οποίο δημοσίευσε πλάνα από την γέννηση και για την οποία παρουσίασε ένα επεισόδιο στη νέα σειρά του καναλιού, με τίτλο «Incredible Animal Journeys».

Το ντοκιμαντέρ έκανε πρεμιέρα την Κυριακή 19 Νοεμβρίου στο National Geographic και μία ημέρα μετά στο Disney+ και στο Hulu.

Πηγή: iefimerida.gr

Σχετικά Θέματα

Σημαντικά θέματα που πρέπει να δεις

Ιδέες και Προτάσεις!

Προτεινόμενα άρθρα
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Δείτε Ακόμη
Scroll to Top

Φόρμα Καταγγελίας