Νέα Ειδήσεις - Αυτοδιοικητικά, δήμοι, περιφέρειες, υπουργείο εσωτερικών,υπουργεία,δημοτικά έργα,δράσεις δήμων,εσπα,ταξίδια,πολιτιστικά,πολιτισμός,ενημέρωση,περιβάλλον,υγεία,ειδήσεις,Showbiz,οτα,λαϊκές αγορές,γειτονιές,πολιτικοί,πρόσωπα,συνεντεύξεις,κοινωνικά,αμεα,περίεργα

19 Ιουνίου, 2024 01:29

Search
Close this search box.

Ρόδος: Ποινή φυλάκισης 5 ετών στον 52χρονο εκπαιδευτικό που είχε σχέση με 14χρονη μαθήτριά του

Μοιραστείτε την ανάρτηση:

Σε ποινή φυλάκισης 5 ετών καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου ένας 52χρονος εκπαιδευτικός, που διατηρούσε ερωτική σχέση με 14χρονη.

Ο 52χρονος κρίθηκε ένοχος για αποπλάνηση ανηλίκου και προσέλκυση παιδιού για γενετήσιους λόγους. Η ποινή έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα μέχρι την έφεση.

Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, ο εκπαιδευτικός φέρεται ότι στις 30 Νοεμβρίου 2019 και περίπου στις 3:00 μπήκε παράνομα σε κλεισμένο χώρο του σπιτιού της μαθήτριας και προκάλεσε σωματικές βλάβες στον πατέρα της, τον οποίο χτύπησε με τα χέρια στο πρόσωπο.

Ειδικότερα, ο πατέρας της μαθήτριας επέστρεψε στο σπίτι του στον Αρχάγγελο με την 45χρονη σύζυγό του και την 14χρτονη κόρη του. Όταν ανέβηκαν στον πρώτο όροφο, είδαν τον κατηγορούμενο που είπε στη μικρή «γύριζες έξω» και ακολούθως επιτέθηκε στον πατέρα της και τον χτύπησε στο πρόσωπο.

Ο πατέρας του κοριτσιού ανταπέδωσε τα χτυπήματα και η σύζυγός του κάλεσε την αστυνομία. Ο εκπαιδευτικός ακινητοποιήθηκε και φέρεται να του είπε ότι ερωτεύτηκε τη μαθήτρια.

Τι υποστήριξαν εκπαιδευτικός και ανήλικη

Η ανήλικη, σύμφωνα με τις πληροφορίες, σε κατάθεσή της ανέφερε ότι είχε αρχικά φιλική σχέση με τον κατηγορούμενο από το σχολείο της και όταν μετατέθηκε από αυτό είχαν επαφές μέσω του Facebook. Τον Σεπτέμβριο του 2018 οι δυο τους βρέθηκαν και φιλήθηκαν, ενώ από τον Απρίλιο του 2019 η σχέση τους είχε μετατραπεί σε ερωτική με την ανήλικη να διατείνεται ότι είχε εκφράσει την άρνησή της πολλές φορές.

Στην κατάθεση που έδωσε ενώπιον αξιωματικού της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου η ανήλικη ανασκεύασε σε κάποιο βαθμό της αρχικές της καταθέσεις και ανέφερε ότι υπήρξε και δική της θέληση και ότι δεν υπήρξε άσκηση βίας ή πίεσης.

Επίσης, αναφέρθηκε στον τρόπο γνωριμίας τους και τη σχέση τους και υποστήριξε ότι ήταν καλός μαζί της, της είχε δωρίσει ένα βραχιόλι και ότι δεν επιθυμεί τη δίωξή του.

Ο εκπαιδευτικός από την άλλη, σε υπόμνημα έγγραφων εξηγήσεων, αρνήθηκε τα όσα του αποδίδονται τονίζοντας ότι δεν υπήρξε βιασμός αλλά ούτε σεξουαλική επαφή, προσθέτοντας ότι με την ανήλικη υπήρξε μια πλατωνική αγάπη και δεν θα έκανε κάτι που θα έθιγε την αξιοπρέπειά της και μάλιστα ενάντια στην θέλησή της.

Ο εκπαιδευτικός δήλωσε ακόμη ότι δεν πρόκειται να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες που θα έθιγαν την προσωπικότητά της, ενώ οποιαδήποτε πράξη κι αν τελέστηκε αυτή έγινε μετά την συμπλήρωση του 13ου έτους της ηλικίας της.

Πηγή: dimokratiki.gr, lawandorder.gr

Σχετικά Θέματα

Σημαντικά θέματα που πρέπει να δεις

Ιδέες και Προτάσεις!

Προτεινόμενα άρθρα
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Δείτε Ακόμη
Scroll to Top

Φόρμα Καταγγελίας