Νέα Ειδήσεις - Αυτοδιοικητικά, δήμοι, περιφέρειες, υπουργείο εσωτερικών,υπουργεία,δημοτικά έργα,δράσεις δήμων,εσπα,ταξίδια,πολιτιστικά,πολιτισμός,ενημέρωση,περιβάλλον,υγεία,ειδήσεις,Showbiz,οτα,λαϊκές αγορές,γειτονιές,πολιτικοί,πρόσωπα,συνεντεύξεις,κοινωνικά,αμεα,περίεργα

17 Ιουνίου, 2024 16:43

Athens, GR
33°
Fair
Search
Close this search box.

Το Καζακστάν συναντά τον Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης

Μοιραστείτε την ανάρτηση:

Συνάντηση με τον Πρέσβη της Δημοκρατίας του Καζακστάν στην Ελλάδα κ. Γιερλάν ΜΠΑΟΥΝΤΑΡΜΠΕΚ-ΚΟΖΑΤΑΓΕΒ (Yerlan Baudarbek-Kozhatayev), συνοδευόμενο από συνεργάτες και επιχειρηματίες είχε ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος στο Δημαρχείο, τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου.

Η συζήτησή τους υπήρξε άκρως ενδιαφέρουσα, καθώς η αναπτυσσόμενη πόλη του Ελληνικού και η αναπτυσσόμενη πόλη της Astana έχουν πολλές ομοιότητες. Η Astana δε, αποτελεί την πιο αναπτυσσόμενη πρωτεύουσα της Ασίας.

Το μεγαλύτερο αναπτυξιακό έργο στην Ευρώπη, το «Ελληνικό», που προβλέπει την κατασκευή μιας «έξυπνης» και «πράσινης» πόλης του μέλλοντος μας παρουσιάστηκε μεταξύ άλλων στον Πρέσβη Yerlan Baudarbek-Kozhatayev.

«Η πόλη του Ελληνικού και της Αργυρούπολης διευρύνει τις επαφές της και θα προχωρήσει σε αδελφοποίηση με την Astana στην οποία ζουν περί τους 10.000 Ποντίοι.

Αποστολή του Δήμου μας θα επισκεφθεί τον προσεχή Ιούνιο την Astana, καθώς αποδεχτήκαμε με χαρά την πρόσκληση να συμμετέχουμε ως Δήμος στο Διεθνές Forum που θα διοργανωθεί και στο πλαίσιο αυτό θα γίνει και η αδελφοποίηση των πόλεών μας», δήλωσε ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος.

Σχετικά Θέματα

Σημαντικά θέματα που πρέπει να δεις

Ιδέες και Προτάσεις!

Προτεινόμενα άρθρα
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Δείτε Ακόμη
Scroll to Top

Φόρμα Καταγγελίας